nieuws

Sinds kort kunt U vertrouwt en 100% veilig bleken in onze praktijk.

Sinds kort is het bleken van tanden bij Mondhygiëne Praktijk Uden mogelijk. Wie graag witte tanden wil kan nu een afspraak inplannen. De behandelmethode is 100% veilig en is geheel pijnloos en binnen een half uur klaar met een mooi resultaat.
De behanding kost € 99,00 en deze kan contant of per pin worden voldaan.

Voor meer informatie kan men contact opnemen en indien gewenst een afspraak maken of inplannen via onze online web agenda door op deze website naar online boeken te gaan.


Meer informatie over het bleken en de werking ervan:

Hoe werkt de active gel?

Bij het helder maken van uw tanden, raken de organische substanties die in de kanaaltjes in het glazuur zijn opgeslagen hun kleur kwijt. De Beautiful Smile gel bevat eeen actief zuurstofmiddel dat door het speciale Led-licht wordt geactiveerd.
De actieve zuurstof dringt in het glazuur naar binnen en reageert met de verkleuringen. Het effect is ontkleuring.

Is de cosmetische ontkleuring van uw tanden veilig?

Dit product is uitgebreid getest. Studies laten zien dat dit product 100% veilig is. Personen hebben in de proefperiode gedurende vier weken elke dag een behandeling laten uitvoeren. De uitslag van deze test: geen problemen voor de tanden, geen gevoeligheid, geen neven effecten. Wel wittere tanden.

Belangrijk om te weten:

Bij iedereen is de eigen tandkleur anders. Zo heeft de bleekbehandeling ook zijn beperking, niet iedereen kan de meest witte tanden krijgen. Wel heeft iedereen baat bij een bleekbehandeling en wordt bij iedereen een verschil waargenomen. Het frist de tanden op en ze gaan mooier glimmen, hoe lang dit resultaat blijft is afhankelijk van de eet en drinkgewoontes en of iemand rookt. Ook is het poetsen van het gebit van invloed een het periodiek bezoeken van een Mondhygiëniste is zeker aan te raden, dit heeft namelijk een preventieve werking op het behoud van uw gebit.

nieuwsoverzicht

Sinds kort kunt U vertrouwt en 100% veilig bleken in onze praktijk.

Sinds kort is het bleken van tanden bij Mondhygiëne Praktijk Uden mogelijk. Wie graag witte tanden wil kan nu een afspraak inplannen. De behandelme... Lees verder...

Openingstijden opnieuw uitgebreid.


Om de wachttijden beperkt te houden hebben we de openingstijden opnieuw uitgebreid. De openingstijden zijn op Woensdag en op Vrijdag uitgebre... Lees verder...